Archief Etcetera


(advertentie)Een uniek aanbod van Knack voor teaterbezoekers

Met Knack Magazine bent u niet alleen goed en degelijk geïnformeerd over de volledige aktualiteit in binnen- en buitenland, maar leeft u ook intenser mee in de boeiende wereld van de kunst en kuituur. Inderdaad! Knack bericht over die wereld, zoals over de politiek: met een blik achter de schermen. Zo signaleerde Knack niet zelden als eerste nieuwe strekkingen in de kunst. In Knack vindt u iedere week interviews en rijk geïllustreerde kleurenreportages over film, teater, boeken, platen en opera.

Daarom heeft Knack nu ook een speciaal aanbod voor mensen die houden van kunst, teater, opera, film en ontspanning.

Een jaar Knack met inbegrepen elke donderdag Weekend Magazine voor 595 fr. per trimester (met domiciliering) of 2.390 fr. per jaar ipv 3.900 fr.

Daarenboven sturen wij u onmiddellijk uw welkomstgeschenk: 3 waardevolle kunstdrukken van Picasso (46 cm x 54 cm) Paul en Arlequin (Privé-kollektie Parijs) The Enameled Pot (Musée d'Art Moderne Parijs) La Muse (Musée dArt Moderne Parijs)

Als extraatje geven wij u ook nog Het Teater Jaarboek voor Vlaanderen 1984 gratis erbij, (waarde 190 fr).

Stuur vandaag nog de bijgevoegde antwoordkaart terug. Een postzegel hoeft niet. Het zou maar al te jammer zijn dat u van dit uniek "teater"-aanbod geen gebruik zou maken. U kan ook afzonderlijk het Teaterjaarboek '84 ontvangen. In dat geval schrijft u 190 fr. over op rekening van de Knack Lezersservice.

JA

ik wens gebruik te maken van uw uitzonderlijk teater aanbod en neem een abonnement op:

? Knack Magazine 52 nummers met inbegrepen elke donderdag Weekend Magazine

? 595 fr..(per trimester met bankdomiciliëring)

? 2.390 fr. ipv 3.900 fr. voor 1 jaar

Daarenboven ontvang ik nog 3 prachtige kunstreprodukties van Picasso gratis als welkomstgeschenk en ontvang ik ook nog als extraatje het teaterjaarboek Ik betaal nu nog niet maar wacht op uw bericht.

? Ik wens alleen het teaterboek '84 te ontvangen en schrijf 190 fr. over op rekening nr. 001-0665127-74 op naam van Knack Lezersservice, Meiboomlaan 33, 8800 Roeselare met vermelding ,,teater jaarboek" 01/020.

Naam Straat . Postnr.

Nr.

Gemeente.

Ik betaal nu nog niet maar wacht op uw bericht.

Het Knack teater-aanbod is enkel geldig tot 31 mei '84.

Volledig artikel als PDF

Auteur

Publicatie Etcetera, 1984-03, jaargang 2, nummer 6, p. 65

Trefwoorden knackmagazineteaterberichtextraatjelezersserviceontvangteaterjaarboek

Namen KnackLa MuseModerne ParijsMuséeNaam StraatPaul en ArlequinPicassoRoeselareTeaterjaarboekThe Enameled PotWeekend Magazine


Development and design by LETTERWERK