Archief Etcetera


(advertentie)LEUVEN

Het biezonder diploma

THEATERWETENSCHAP

omvat:

-- een ruim theoretisch vakkenaanbod dat de studenten vertrouwd wil maken met een wetenschappelijk kader en een aantal basisbegrippen voor de analyse van zowel teksten als opvoeringen.

-- een jaarlijkse theaterproduktie waarbij de studenten onder begeleiding van een beroepsregisseur aan een enscenering werken. Een greep uit de produkties van de voorbije jaren: "Macbeth" (Heiner Müller), "Don Carlos" (Friedrich von Schiller), "Rosemary Clooney's Baby/Dollie of Avocado's bij de lunch" (Gerardjan Rijnders).

Praktisch:

-- inschrijvingsvoorwaarde: houder zijn van een licentiaatsdiploma of van een ander diploma dat als gelijkwaardig kan worden beschouwd.

-- het programma kan gespreid worden over max. 3 jaar.

SECTIE THEATERWETENSCHAP

ERASMUSHUIS - BLIJDE INKOMSTSTRAAT 21 - 3000 LEUVEN 016/28.48.73

TERUG IN DE WOESTIJN

Bernard-Marie Koltès

een wereldcreatie door Toneelgroep Amsterdam, nog vóór de Franse versie, in regie van Patrice Chéreau, in première gaat! Regie: Gerardjan Rijnders Vertaling: Thérèse Cornips Vormgeving: Paul Gallis

30 en 31 mei 1988 om 20u30

in de K.V.S., Lakensestraat 146, 1000 Brussel

Kaarten : KAAITHEATER-onthaal, A. Ortsstraat 22,1000 Brussel, 02/512.14.82.

Kaaitheater woröt betoelaagd door het Ministerie van De Vlaamse Gemeenschap, Administratie voor Kunst, en de Nederlandse Commissie voorde Cultuur van de Brusselse Agglomeratie. Kaaitheater heeft als sponsors: Kredietbank, De Standaard, Nationale Loterij en Knack.

KAAITHEATER 1987-88


Development and design by LETTERWERK