Archief Etcetera


(advertentie)KNOCK OUT

wereldcreatie van Bart Van Broeckhoven

Proef de sfeer van de Antwerpse bokswereld anno 1950!

regie: Dirk De Batist met: Rudi Delhem, Vic Ribbens, Jos Van Gorp, Ron Cornet, Mia Grijp, Jean Van den Bossche, Bill Richardson, Esther Legros, e.a.

van 7 april tot 13 mei elke woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag om 20 u. 30 (extra op 7 mei om 15 u. 30)

Plaatsbespreking via tel. 03/232.14.69

SPRINGDANCE

?

17 t/m 30 april 1989 Utrecht/Rotterdam

?

Pauline Daniels & Marie Frances Uitti Anne Teresa De Keersmaeker Daniël Larrieu Ceciel Mertens Bebe Miller Mudances Josef Nadj Angel ika Oei Dries van der Post & Karin Post Wim Vandekeybus Saburo Teshigawara Laurie Booth

?

Schriftelijk voorverkoopformulier verkrijgbaar op het nieuwe adres van SPRINGDANCE, Lucas Bolwerk 24, 3512 EJ Utrecht, Nederland Informatie: NL (0)30-33 13 43

(wijzigingen voorbehouden)

KAAITHEATER HEEFT 1992 AL ACHTER DE RUG

Kaaitheater is onlosmakelijk verbonden met Brussel. De Belgische hoofdstad is niet alleen een knooppunt van de Europese economie, maar ook een uitstekend podium voor de wereldwijde cultuur.

Brussel is een metropool, en de produkties die Kaaitheater er in première laat gaan zijn dan ook op de wereld afgestemd. Voor Needcompany, Rosas, Pat Van Hemelrijck, Roxane Huilmand en Michèle Anne De Mey is Brussel zowel thuishaven als vertrekpunt. In België' werken betekent niet : in de knel zitten, want Kaaitheater struikelt al lang niet meer over grenzen. Integendeel: inlands talent wordt sinds jaren geëxporteerd. De artiesten van Kaaitheater laten hun «Belgitude» bijkleuren door het buitenland. Het resultaat is Belgisch, Europees, en internationaal.

Vanuit Brussel heeft Kaaitheater een helder uitzicht op het Europees theater. Het internationale karakter van de hoofdstad impliceert ook culturele gastvrijheid. Al is Kaaitheater veeleisend: ook hun produkties moeten de wereld aankunnen. Dat konden Thalia Theater met «Warten auf Godot» in een regie van Jurgen Gosch, Maatschappij Discordia met «Claus/Scribe» en Toneelgroep Amsterdam met «Terug in de Woestijn» in een regie van Gerardjan Rijnders. Kwaliteit is het gemak waarmee je grenzen verlegt. Voor Kaaitheater is 1992 oud nieuws.


Development and design by LETTERWERK