Archief Etcetera


(advertentie)GABBA GABBA HEY!

GROOTSCHEEPSE HOOFDSTADSPROMOTIE STEUNT NIET ALLEEN OP BROCHURES EN STRIPVERHALEN. DE ANCIENNE BELGIQUE ZUIGT AL MEER DAN 10 JAAR EN IN EEN VERSNELLEND TEMPO DE VLAMINGEN AAN DIE TEGEN DE STROOM OPROEIEN EN NOG LUIDOP DURVEN TE ROEPEN DAT ZE VAN BRUSSEL HOUDEN.

VOLGENS HET PAS GEÏNTRODUCEERDE WECKX-PRINCIPE ZIJN ZE JONG EN VINDEN ZE IN BRUSSEL DE SMAAK VAN EEN METROPOOL. FASHION, FEVER & DUIDELIJK OOK ROCK'N'ROLL. ZE KOMEN JAARLIJKS MET MEER DAN 100.000 EN IN HUN HOOFDEN WEERKAATST "GABBA GABBA HEY !".

EN DE VRAAG NAAR VEEL MEER ! WANT BEHALVE LEGE BEKERS EN LITERS HYDRATATIE LAAT DIE MEUTE EEN MYSTERIE ACHTER. OF WIE VERKLAART ONS WAAROM DE FANFARE VAN JAN DE WILDE, DE INDRUKWEKKENDE STEM VAN YMA SUMAC EN DE GITAARHOUSE VAN THE CHARLATANS EVEN GROTE EN MEKAAR OVERLAPPENDE PUBLIEKSDELEN KRIJGEN ?

DE LIEFDE VOOR MUZIEK IS DAN OOK GOED OP WEG OM ONS MEER DAN 1000 NAMEN TE GEVEN. ONDER HET DAK VAN DIE CLICHÉMATIGE "ROCKTEMPEL" ZITTEN TENMINSTE AL EEN BEDEVAARTSPLEK, EEN RARITEITENKABINET EN EEN VINDPLAATS. VUL VERDER IN NAAR EIGEN SMAAK EN NOTEER DAT ONZE CATALOGUS VOOR DE WEERBARSTIGEN OOK INTERESSANTE DANS- EN TEATERAANBIEDINGEN BEVAT.

BIG CITY, BIG BUILDING, QUOI !

ANCIENNE BELGIQUE, Anspachlaan 114,1000 Brussel.

Volledig artikel als PDF

Auteur

Publicatie Etcetera, 1990-12, jaargang 8, nummer 32, p. 33

Trefwoorden gabbaanciennebelgiquesmaakbrusselmeer

Namen AL EEN BEDEVAARTSPLEKFEVERGABBA GABBA HEYHET DAK VAN DIE CLICHÉMATIGENAMEN TE GEVENOMOOK ROCK'N'ROLLQUOI


Development and design by LETTERWERK