Archief Etcetera


(advertentie)VICTORIA

presenteert

2e VICTORIA FESTIVAL

In de geest van de nieuwe traditie ...en dus wederom verrassend!

Buitenlands theaterwerk van KLARA THEATER-PRODUKTIONEN (CH), JÉROME BEL (F) en THEATER BIS & DE VORST (NL). Zes keer binnenlands, onbekend, gevaarlijk geprobeerd theater, dans & performance onder de noemer KORSTMOS (allemaal 'B'). Muziek en aanverwante disciplines uit de grootstad, RHYME CUT CORE (B), uit de Lapse steppe, MARI BOINE (N), van over het kanaal, SCANNER (UK) & van zeer ver, VIEJA TROVA SANTIAGUERA (C). 'Special Forces': opdrachten aan ILSE JOLBET (B) en HONORÉ D'O (B). En, drie avonden aan een stuk, de tweede, goed geklutste aflevering van DE BESTE BELGISCHE DANSSOLO #2 -shake dat lichaam! En tenslotte, om mee te beginnen, een belangwekkend OPENINGSEVENEMENT -en ook nog alle dagen volle bak in de CONCERTZAAL.

Alle ingrediënten voor een sprankelende 2e editie van het VICTORIA FESTIVAL op smaak gebracht door het gekende, gelijknamige huis.

Hou alvast uw herfstvakantie vrij voor de 2e editie van het VICTORIA FESTIVAL, van 1 tot en met 4 november 1995,

in & met KUNSTENCENTRUM VOORUIT, NIEUWPOORTTEATER & VICTORIA: theater, dans, muziek etc

GRATIS PROGRAMMABROCHURE TE VERKRIJGEN VANAF 2 OKTOBER ALLE INFO: VI^^ÖA Fratersplein 7, 9000 GENT

09/ 225 37 32

VICTORIA is Cultureel Ambassadeur van Vlaanderen en wordt ondersteund door de Vlaamse Gemeenschap, de provincie Oost-Vlaanderen, de Stad Gent & de Nationale Loterij


Development and design by LETTERWERK