Archief Etcetera


(advertentie)(advertentie)

KAAITHEATER 1996-1997

f

Seizoen na seizoen kan je bij het Kaaitheater het werk volgen van choreografen als Anne Teresa De Keersmaeker en Meg Stuart, regisseurs als Jan Fabre, Jan Lauwers, Guy Cassiers, Peter van Kraaij, Lucas Vandervost en Jan Ritsema, groepen als Tg Stan en Maatschappij Discordia, muziekensembles als Jos van Emmerseel & Anima Eterna, Ictus en Blindman. Elk seizoen ook kan je 'nieuwkomers' ontdekken, b.v. in de nieuwe reeks Studiowerk.

IDZii 12 UJTJ gratis als je tickets bestelt. Zoniet ;n bijdrage van 100 fr. gevraagd.

Cj==F J= !/'J=J]'J]£J UJT tickets zijn goedkoper dan je zou denken. Een groot abonnement bijvoorbeeld (10 produkties naar eigen keuze) heb je vanaf 2400 fr. Heb je recht op reductie (-26, 60+, werkloos, mindervali-de, werkzaam in de theatersector) dan heb je een groot abonnement vanaf 1500 fr of 150 fr. per ticket. Minder dan de prijs van een bioscoopticket!

je je abonnement bestelt vóór 1.9.96 krijg je een fraai cadeau: ;en portfolio met 10 Rosasfoto's van Herman Sorgeloos, In de eenzaamheid van de katoenvelden van Bernard-Marie Koltès of een compilatie-cd van Jos van Immerseel & Anim Eterna.

Hel Keiïftealet woidt gesubsidieerd door hel Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap, Edrr.ioistiatie rooi de IressL -Je VleaEua Geeïc-e(i3tbtpscommiEsiB van hel Brussels Hoofdstedelijk Ge.vest, de Slad Drostel en d? Nationale fj»ton{. Hoowipoeïof is de Kredietbank. Mediasponsors lijn Knack. De Morgen en Radio 3.

16 ETCETERA XIV I 58


Development and design by LETTERWERK