Archief Etcetera


(advertentie)GOESTING

WAT IS DAT GOESTING? 'NE REVUE GELIJK ZE VROEGER ZEIDEN', ZEGT DEN OSCAR.

DEZE ZOMER WORDEN ER TWEE AFLEVERINGEN GESPEELD. IN ELKE BUURT ZIJN ER SPECIALE LOKALE GASTEN. ER IS LIVEMUZIEK EN EEN ANTIFARE. VERTELLEN IS EEN KUNST. HET IS EEN SPIER DIE GETRAIND MOET WORDEN. HET PLEZIER VAN HET ZELF TE DOEN, IN PLAATS VAN HET TE VOLGEN OP DE TELEVISIE. VERTELLEN IN ALLE REGISTERS: HUIS-TUIN-EN KEUKENVERHALEN, STADSLEGENDES, REDEVOERINGEN EN BEKENTENISSEN. LUIDOP DROMEN OF STILLEKES BETOGEN. RAPPEN. VERTELLEN MET HEEL HET LIJF: SKETCHKES, LIEDJES, DANSKES, TURNSHOWKES. GOESTING RAAKT NIET AAN PROGRAMMA'S, PARTIJEN EN PARLEMENTEN, MAAR WEL HET HART VAN HET PUBLIEK.

GOESTING VERTAALT DE GROTE THEMA'S IN HET PUBLIEKE DEBAT NAAR HET LEVEN VAN JONGEREN EN OUDEREN. VORIG JAAR IN NE CINEMA, DEZE ZOMER IN DE STATIE EN 'T STADHUIS:

100% LEVENSKWALITEIT.

SCENARIO: BARBARA VAN HOESTENBERGHE / REGIE: TANYA HERMSEN / MUZIEKCOÖRDINATIE: ARI LENSKI

WO 5 T.E.M. Dl 11 JULI OM 20U[ZA 8 EN ZO 9 JULI OOK OM 16U]IN HET DISTRICTSHUIS TE BORGERHOUT

ZA15 T.E.M. ZO 23 JULI OM 20U {VR 21 JULI EN ELKE ZA EN ZO OOK OM 16U} IN DAMSTATION TE ANTWERPEN-NOORD

TICKETS: 200 BFR. RESERVEER! 03/213 86 60 (EKU)

MET DE STEUN VAN: S.I.F. ANTWERPEN, ZOMER VAN ANTWERPEN, RATAPLAN, HET OUDE BADHUIS EN WIJKCENTRUM ST.-ANDRIES VILLANELLA GENIET DE STEUN VAN DE VLAAMSE GEMEENSCHAP, NATIONALE LOTERIJ, PROVINCIE ANTWERPEN EN STAD ANTWERPEN. VILLANELLA DANKT CC BERCHEM EN DESINGEL. / INFO VILLA@VILLANELLA.COM / 03-272 14 46

FOTO: ALDEGONDE VAN ALSENOYE / VORM: TOM HAÜTEKIET


Development and design by LETTERWERK