Archief Etcetera


(personalia)(personalia)

PERSONALIA

Peter Anthonissen, redacteur van Etcetera, is freelance theaterpubli-cist en dramaturg.

Sally De Kunst studeerde theaterwetenschappen. Ze is medewerker dramaturgie bij HETPALEIS en dansrecensente voor de krant De Morgen.

Pol Hoste is schrijver. Hij woont en werkt in Gent.

Erwin Jans is dramaturg bij het ro theater (Rotterdam). Hij doceert aan het departement Culturele Studies (KU Leuven) en de Erasmus Hogeschool Antwerpen (Toneelafdeling Dora Van der Groen). Hij recenseert voor de De FinancieeTEcoiiomisclie Tijd.

Wietse Marievoet studeerde Germaanse filologie en filosofie aan de KU Leuven. Tijdens de tiendaagse BDC / Tom Plischke & Friends in BSBbis verzorgde hij een Madonnaparty. Tijdens het voorbije seizoen werkte hij voor Thomas Hauert / Cie ZOO.

Griet Op de Beeck werkte als dramaturg voor Monty, jeugdtheatergezelschap luxemburg en Cie. de Koe. Sinds 2000 maakt ze deel uit van de programmaploeg van Brugge 2002 voor podium, literatuur en dramaturgie. Momenteel combineert ze de opvolging van haar laatste projecten in Brugge met de functie van dramaturg in Het Toneelhuis.

Raven Ruëll is theatermaker en auteur. Pieter T'Jonck is ir. architect en publicist.

Marianne Van Kerkhoven, redacteur van Etcetera, is dramaturge bij het Kaaitheater en Het Net en is daarnaast actief als essayiste.

Katleen Van Langendonck is germaniste en studeerde in Parijs bij Julia Kristeva. Ze was boekrecensente voor Radio 1, Radio 3 en De Standaard der Letteren, en werkte vijfjaar als programmamedewerkster podiumkunsten in deSingel. Sinds januari 2002 is ze als wetenschappelijk assistente verbonden aan de afdeling Theaterwetenschap van de UIA.

Oscar van Woensel is auteur en acteur bij het Amsterdamse gezelschap Dood Paard.

Nikol Wellens is zakelijk leider van het Vlaams Theater Instituut en in die functie verantwoordelijk voor onderzoek & ontwikkeling podiumzaken en projectleider SITE BRUSSEL.

Loek Zonneveld is theaterverslaggever voor het Nederlandse weekblad De Groene Amsterdammer.

theater, dans,

etcetera

Abonnementen 2002 (20ste jaargang, 5 nummers)

- België: 25 Euro; CJP en studenten: 22,5 Euro

- Nederland: 30 Euro.

- Andere landen: 35 Euro.

Oude nummers (voor zover beschikbaar)

5.45 Euro per nummer + verzendkosten

Betalingen

Op rekening 433-1185601-92 bij de KBC te 1000 Brussel; voor Nederland op rekening 47.29.50.312 bij de ABN Amrobank te Hulst (giro van de bank is 1068635).

Abonnementenadministratie

Etcetera c/o Grafisch Centrum, Laarbeeklaan 70, 1090 Brussel, tel. 02 477 99 74 e-mail etcetera@arte.be

Ontwerp

Stefan Loeckx, Mega.L.Una, Brussel

Druk

Arte-Print, Brussel

Verkooppunten Vlaanderen Theaters

antwe r p e n : deSingel, Monty brugge: De Werf brussel: Vlaams Theater Instituut, Beursschouwburg, De Munt, Kaaitheater, KVS-De Bottelarij gent: Vooruit leuven: Stuc strombeek-bever: Cultureel Centrum tielt: Malpertuis tongeren: De Velinx

Boekhandels

Antwerpen: Acco-Somville, Adoeh, Belis Vinck, De Groene Waterman, Dierckxsens-Avermaete (IMS), IMS Meir, Fnac brugge: De Bladwijzer, De Brugse Boekhandel, De Reyghere (Brugge en St-Kruis), IMS Brugge brussel: City Press Center Anspach, De Sleghte, Press Shop De Brouckère deerlijk: Etiket

Genk: Malpertuis gent: Art Book, De Brug, Fnac, Limerick, Poëziecentrum, Walry hasselt: IMS Hasselt knokke: Corman kontich: Athena kortrijk: Theoria leuven: Acco, IMS, Plato mechelen: City Press, Forum, Salvator mol: Bredero mortsel: De Boekuil oostende: Corman, De Internationale Boekhandel oudenaarde: Beatrijs roeselare: Hernieuwen sint-niklaas: De Wase Boekhandel, 't Oneindig Verhaal tienen: Plato turnhout: Taxandria vilvoorde: De Plukvogel wi 1 negem: Fnac

Verkooppunten Nederland amsterdam: Athenaeum, International Theatre & Film Bookshop, Theater Instituut Nederland 's hertogenbosch: A Heinen

Distributie boekhandels

Culturele & Literaire Tijdschriften vzw i.s.m. EPO, tel. 03 239 68 74

Verantwoordelijke uitgever

Johan Wambacq, Mangelschotsstraat 13, B-1861 Wolvertem

Volledig artikel als PDF

Auteur

Publicatie Etcetera, 2002-10, jaargang 20, nummer 83, p. 68

Trefwoorden bruggeeurodramaturgfnacstudeerdeleuvenbrusselpressboekhandel

Namen A HeinenABN Amrobank te HulstAccoAdoehAmsterdamseArt BookAthenaeumBelgiëBelis VinckBeursschouwburgBrederoBruggeBrusselCie ZOOCity Press Center AnspachCormanCultureel CentrumDe BladwijzerDe BoekuilDe Brugse BoekhandelDe FinancieeTEcoiiomisclie TijdDe Groene AmsterdammerDe Groene WatermanDe Internationale BoekhandelDe KunstDe MorgenDe MuntDe Standaard der LetterenDe VelinxDe Wase BoekhandelDe WerfDierckxsens-AvermaeteDood PaardDora Van der GroenErasmus Hogeschool AntwerpenEtceteraEtiketEuroFilm BookshopFnacForumGentGermaanseGrafisch CentrumGriet Op de BeeckIMS IMS HasseltIMS MeirInternational TheatreJohan WambacqJulia KristevaKU LeuvenKVS-De BottelarijKaaitheater en Het NetKatleen Van LangendonckLimerickLiteraireLoek ZonneveldMadonnapartyMangelschotsstraatMarianne Van KerkhovenMega.L.UnaMontyNederlandseOneindig VerhaalOscar van WoenselPeter AnthonissenPieter T'JonckPlatoPlukvogelPol HostePoëziecentrumRadio 1Radio 3RotterdamRuëllStefan LoeckxTaxandriaTheater Instituut NederlandTheaterwetenschap vanTheoriaThomas HauertTom PlischkeVlaams Theater InstituutWalryWietse MarievoetdeSingel


Development and design by LETTERWERK