Archief Etcetera


(Personalia)(Personalia)

Kaaitheater

EAST OF BRUSSELS

Spannende voorstellingen uit het oosten

1 MUZIEK ERSATZMUSIKA (Moskou / Berlijn) Voice letter

13/02/2008, 20:30, KAAITHEATERSTUDIO'S

2 DANS DEUFERT+PLISCHKE / FRANKFURTER KÜCHE (Hamburg) Directory 3: Tattoo

14/02/2008, 20:30, KAAITHEATER

3 THEATER ART & SHOCK THEATRE (Almaty, Kazachstan) Back in the USSR

15/02/2008, 20:30, KAAITHEATERSTUDIO'S

4 DANS ESZTER SALAMON (Boedapest / Berlijn) Magyar Tàncok

16/02/2008, 20:30, KAAITHEATER

5 DANS EDUARD GABIA (Boekarest) 8 days a week

19/02/2008, 20:30, KAAITHEATERSTUDIO'S

6 DANS LES SLOVAKS DANCE COLLECTIVE (Brussel) Opening Night

20/02/2008, 20:30, KAAITHEATER

www.kaaitheater.be – 02/201 59 59

Personalia 109

David Bergé is werkzaam als beeldredacteur voor diverse kunstpublicaties, waaronder Etcetera. Daarnaast werkt hij als freelance fotograaf samen met verschillende choreografen. www.papa-razzi.be

Tom Bonte is programmator podiumkunsten bij kunstencentrum Vooruit.

Paula Caspao werkt als schrijver, onderzoeker en dansdramaturg in Lissabon en Parijs.

Bojana Cveji ́c, redacteur van Etcetera , is performancewetenschapper, performer, musicoloog en lesgever binnen de dans-en muzieksector. Ze publiceert in tijdschriften als Maska, Ballet-Tanz en Performance Research.

Sara Debosschere is lid van het toneelspelersgezelschap De Roovers, dat in 1994 opgericht werd.

Anne Dekerk, redacteur van Etcetera, studeerde theaterwetenschap en is psycholoog (psychoanalyse). Daarnaast is ze lid van het kunstenaarscollectief Echo.Base.

© Alexandr Petlura

Daniëlle de Regt, redacteur van Etcetera, studeerde vertaler/tolk, filmen beeldstudies, theaterwetenschap en cultuurmanagement. Momenteel is ze onderzoeksmedewerker bij de Hogeschool Antwerpen, en medewerker cultuur voor De Standaard.

Jan Fabre is beeldend kunstenaar en theatermaker.

Agnès Geoffray is een kunstenaar die werkt met foto's, teksten en drukwerk. Haar laatste tentoonstellingen waren in Argos, Festival International du Documentaire en Impakt Festival. Ze woont en werkt in Brussel.

Liam Gillick is een Britse kunstenaar. In zijn recente werk onderzoekt hij de manieren die de naoorlogse democratieën hebben gecreëerd om nieuwe modellen van interactie en collectieve productie te ontwikkelen.

Geert Goiris is werkzaam als fotograaf en gastdocent aan o.m. Sint-Lukas Brussel. Hij had solotentoonstellingen in onder meer België, Frankrijk, Amerika, Georgie en Litouwen.

Jack Hauser leeft en werkt in Wenen als fictionaut en ex-filmmaker.

Johanna Kirsch studeerde aan de academie van schone kunsten in Wenen. Daarna deed ze onderzoek aan de Jan van Eyck academie. Ze werkt binnen visuele kunst en performance. Ze woont sinds kort in België. www.schrik.info

Rudi Laermans is als gewoon hoogleraar verbonden aan de Faculteit Sociale Wetenschappen van de K.U.Leuven, waar hij deel uitmaakt van het Centrum voor Sociologisch Onderzoek (CeSO) en het Centrum voor Cultuursociologie leidt. Hij is tevens gastdocent Theorie aan P.A.R.T.S. (Brussel).

Florian Malzacher werkt als kunstcriticus, dramaturg en curator in Frankfurt.

Jeroen Peeters studeerde kunstwetenschappen en wijsbegeerte. Hij is actief als publicist, dramaturg en curator in Brussel en Berlijn. Hij is tevens redacteur van sarma.be, on-line platform voor dansen performancekritiek.

Raven Ruëll is als regisseur verbonden aan de KVS.

Geert Sels is redacteur podiumkunsten bij De Standaard.

Maarten Soete, redacteur van Etcetera, studeerde Germaanse talen en volgde de master na master Theaterwetenschap. Hij is als medewerker documentatie verbonden aan het VTI.

Pieter T'Jonck is ir. architect en publicist voor onder andere De Morgen.

Elke Van Campenhout, redacteur van Etcetera, is freelance publicist voor diverse kunsttijdschriften, en werkt als curator en dramaturg rond dans, nieuwe media, theater en kunst in het algemeen.

Wim Vandekeybus is choreograaf. De laatste jaren verkent hij de mogelijkheden van film en beeld.

Christophe Van Gerrewey studeerde architectuur en literatuurwetenschap. Hij publiceerde in verschillende tijdschriften en boeken, waaronder Werkelijkheid zonder weerga. Momenteel is hij verbonden aan de vakgroep architectuur en stedenbouw van de Universiteit Gent.

Katherina Zakravsky werkt als cultuurfilosoof, dramaturg en performer in Wenen.

Manuela Zechner coördineert het Future Archive Project en is verbonden aan de Chelsea College of Art and Design (Londen). Daarnaast is ze ook betrokken bij verschillende collaboratieve projecten binnen de nieuwe media, kunst en educatie.


Development and design by LETTERWERK